Beautiful People By Bondam

Nu Colour® Contouring Lip Gloss

199,00 kr.

Kys tynde, udefinerede læber farvel. Denne ultra-skinnende, holdbare gloss indeholder oligopeptid-teknologi, der definerer læberne, med fokus på “amorbuen.”


Det er klinisk bevist, at denne peptid hjælper dig med at få fyldige, velformede og ungdommelige læber på blot 28 dage. Brug den alene eller over din favorit Replenishing Lipstick.

anvendelse

Påføres efter behov på tørre og rene læber i løbet af dagen. Påfør 3 gange dagligt for at opnå den optimale effekt. Kan bruges alene eller oven på din læbestift. Undgå at fugte læberne før anvendelse.

ingredienser

Hydrogenated Polyisobutene, Polybutene, Ethylhexyl Palmitate, Tribehenin, Palmitoyl Oligopeptide, Sorbitan Isostearate, Ethylene/Propylene/Styrene Copolymer, Butylene/Ethylene/Styrene Copolymer, Tocopheryl Acetate, BHT, Lactic Acid.

vigtigste fordele

  • Vævet i læberne indeholder flere kar og færre af de modstandsdygtige proteiner, som udgør andet hudvæv. For at forbedre læbernes kontur indeholder Nu Colour® Contouring Lip Gloss en oligopeptid ingrediensteknologi — udviklet specielt til pleje af læberne. Ved med tiden at forbedre kollagenproduktionen definerer denne teknologi læberne, især “amorbuen”. I en ekstern klinisk undersøgelse, forbedrede og øgede den vigtige ingrediens, palmitoyl oligopeptid, læbernes definition med 40 procent.
  • Omkring 75 procent af kroppens proteiner er kollagen. Kollagen giver struktur til huden og kroppen, beskytter og støtter blødere væv (såsom vævet i læberne). Når du bliver ældre, bliver kroppens kollagenproduktion langsommere. Med tiden begynder huden at rynke og miste sin ungdommelige udstråling.
  • Nu Colour® Contouring Lip Gloss er udviklet ved hjælp af oligopeptid teknologi og hjælper med at stimulere den naturlige kollagenproduktion for fyldigere og mere ungdommelige læber. Ved at bruge glossen dagligt hjælper du med at forbedre den naturlige kollagenproduktion i læberne og stoppe nedbrydningen af nydannet, sundt væv.
  • De fleste lip gloss forsvinder igen på mindre end en time, men Nu Colour® Contouring Lip Gloss, med en kombination af ingredienser, som giver fylde og forhindrer at glossen flyder ud i små furer rundt om læberne, holder i timevis.
  • Hindbærfrøolie indeholder koncentrerede mængder af E-vitamin i dets mest aktive form. Kombineret med oligopeptider ødelægger denne antioxidant skadelige frie radikaler, der fører til nedbrydning af kollagen, tab af modstandsdygtighed over for miljøbetinget og for tidlig ældning.

fordele

  • Definerer læberne og giver dem kontur og facon
  • Stimulerer kollagenproduktionen i læbevævet for fyldigere læber
  • Er ultra-skinnende og holder længe
  • Giver antioxidantbeskyttelse for mere ungdommelige læber
Antal
1
Tilføj til kurv