Beautiful People By Bondam

Nashi Filler Lifting Mask 100 ml

259,00 kr.

Filler therapy fra Nashi Argan er en intenst plejende kur bygget på phyto-stamseller, der tilfører masser af fugt til håret. Derudover genopbygger hårmasken skadede områder på håret, både indefra og udefra  så det efterlades med en sund, velplejet og fløjlsblød finish. Filler therapy er særlig god til dig som kæmper med knækkede hår og skrøbelige længder, eller dig som ønsker at være særlig god ved dine længder.

Filler Therapy udover phyto teknologi beriget med økologisk certificeret hørfrø- og argan-olie fra Marokko, der tilsammen virker genopbyggende og fugtgivende på hårstråene. Den stærke duo sikrer en sund og strålende glans til håret samt optimal pleje uden at tynge. Derudover er alle Nashi’s produkter produceret med stor omtanke for miljøet. Nashi Argan er desuden fri for parabener.

Hvis du ønsker at shoppe Nashi produkter skal du kontakte Katrine Bondam - Din Mobile Frisør for køb på tlf +45 93 83 11 81 - Enten via opkald eller sms. Porto koster 42kr med Gls Gratis fragt på køb over 500kr