Beautiful People By Bondam

ageLOC Galvanic Spa Face Care Essetials

3.168,00 kr.

ageLOC Galvanic Spa er et af vores førende forretningsredskaber. Dette kit indeholder ikke alene ét af vores mest effektive og intuitive hudplejeapparater, men du vil modtage vores Galvanic Spa Facial Gels og en flaske NaPCA Moisture Mist. Og så sparer du 17 % på hvert kit, du køber, sammenlignet med individuelle produktkøb, og du modtager en kampagnekode med 15 % rabat på dit næste køb*!


I denne pakke:
1x ageLOC Galvanic Spa
1x Galvanic Facial Gels with ageLOC
1x NaPCA Moisture Mist


*Hver køber modtager minimum én kampagnekode pr. ordre. Kampagnekoder er gyldige i 30 dage fra det øjeblik, de modtages. De kan ikke kombineres med andre kuponer, rabatter, nedsatte priser, tilbud eller kampagner. Annulleres, hvis de ændres, kopieres, overføres, auktioneres eller sælges. Kan kun anvendes en gang. For Brand Affiliates vil salgsvolumen (SV) og provisionssalgsværdien (CSV) for produkter købt med en kampagnekode også blive reduceret med kampagnekodens rabatprocent.

Bemærk: For hver købt ageLOC Galvanic Spa-apparat (hvis det ikke er købt under kampagneperioder) inkluderes en gratis plastikstander så længe lager haves. Vi arbejder dog på at blive mere bæredygtige, og derfor vil plastikstanderen udgå, så snart lageret er tomt. Tak for din forståelse.

Antal
1
Tilføj til kurv

ADVARSEL

Reducer risikoen for dit helbred: Konsulter din læge, før du bruger ageLOC Galvanic Spa-apparatet eller modtager en galvanisk spa-behandling, hvis du er gravid, har en pacemaker eller lignende anordning, lider af epilepsi, har metalbøjler på tænderne eller har et metalimplantat. ageLOC Galvanic Spa bør ikke anvendes på områder med ødelagte kapillærer eller på betændte eller åbne sår. Anvend kun produktet som beskrevet i brugervejledningen til ageLOC Galvanic Spa.

Advarsel: ageLOC Galvanic Body Spa-apparatet må kun anvendes på hud uden skader. ANVEND IKKE apparatet, hvis du har betændte eller åbne sår, er disponeret for rosacea, har metalallergi, eller hvis du har problematisk eller meget sensitiv hud. Konsulter din læge, før du bruger ageLOC Galvanic Body Spa-apparatet, hvis du er gravid, har en pacemaker eller lignende anordning, lider af epilepsi, har et metalimplantat eller i tilfælde af sygdom.